Dankort_kontaktloes
maxwell-ridgeway-685077-unsplash

A cool way to pay

Integrer med CoolPay

Med CoolPay kan du let modtage betalinger fra dine kunder. Uanset om de betaler med Dankort, VISA, MobilePay eller vælger en helt fjerde løsning.

Vi tilbyder dig hurtig og simpel integration med alle store e-commerce systemer. Det betyder faktisk, at du får den lille forskel i ekstra large.

Læs mere om integrationer

Én komplet betalingsløsning

CoolPay tilbyder dig både gateway og kortindløsning. Derfor kan du hurtigt komme i gang med betalingsløsningen til glæde for både for dig selv og ikke mindst dine kunder.

Og for at bruge en punchline du sikkert kender, betyder det, at du kun behøver at handle ét sted, når du ønsker at modtage betalinger fra eksempelvis VISA og MasterCard.

Med CoolPays samlede betalingsløsning slipper du billigere afsted med det meste.

CoolPay har også en integration til dig

Vi ved det godt. Du er sikkert allerede begyndt at tænke i integrationer – og derfor har vi simpelthen besluttet os for at gøre livet lettere for dig.

Der er nemlig også en integration til dig, så du hurtigt, let og billigt kan komme i gang med at tjene flere penge uden at betale for meget. CoolPay giver dig det hele, så du kan nyde det meste.

Uanset din forretning sparer du penge. Med det samme. Og uden bøvl.

Fordi du ikke skal gå ned på oppetid

Når du gerne vil tjene (flere) penge, er du afhængig af en betalingsløsning, der gør det hårde arbejde for dig. Og CoolPay er netop den der fine fætter, som både dag og nat er årvågen, frisk og totalt stabil.

CoolPay er pakket ind i et net af sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer dig mod udfald, affald og nedfald af enhver slags. Præcis som du gerne vil have – og så lige et ekstra lag fernis.

Uanset din forretning sparer du penge. Med det samme. Og uden bøvl.

Vil du være med i klubben?

Du er ikke den første. Og du er sikkert heller ikke den sidste, som CoolPay tager under sine vinger og giver alle muligheder for at blive én af de mange glade kunder, der oplever CoolPays fortræffeligheder.

CoolPay er allerede i brug. Både Coolshop, CoolRunner, Med24, Løbeshop og en række andre virksomheder har nemlig fundet ud af, at det giver mening at spare masser af penge på transaktioner. Skal du være med?

Uanset din forretning sparer du penge. Med det samme. Og uden bøvl.

Hos CoolPay har vi nemlig udviklet det indviklede. Og sådan er det.

Vil du ha’ en cool betalingsløsning?

CoolRunner – Danmarks billigste pakkepriser

Få CoolRunner med i købet og spar endnu flere penge – uden at du skal løbe hurtigere

Kom i gang med CoolRunner
Kontakt

Hvis du gerne vil være en del af en cool betalingsløsning, men lige har et spørgsmål eller to, kan du kontakte os via formularen her til venstre eller sende os en e-mail på hello@coolpay.com

Opret bruger