Få kortindløsning til din fysiske butik

Kom i gang nu

Kortindløsning til butik

Hvis du har en fysisk forretning, tilbyder CoolPay dig også attraktiv kortindløsning. For at komme i gang skal du lave en indløsningsaftale med os og naturligvis have adgang til en kortterminal. Du får naturligvis mulighed for at lade dine kunder betale, som de ønsker, da vi understøtter alle gængse betalingsmetoder.

Skal jeg have nye betalingsterminaler?

Vi kan berolige dig med, at du ikke skal skifte dine betalingsterminaler ud. Alt, der kræves, er, at du laver en aftale med os online, hvorefter vi ordner resten digitalt. Rent praktisk betyder det, at du skifter din nuværende kortindløser ud med vores, og så er du kørende. Vi stiller dog det ene krav, at dine kortterminaler kører på NETS’ netværk.

Få adgang til Saga login hos Valitor

Når du har fået din nye indløsningsaftale, får du adgang til Saga hos Valitor. Det er Valitors backend for virksomheder, og her finder du mange forskellige informationer om blandt andet transaktioner og udbetalinger. Du skal være opmærksom på, at du først kan logge på Saga, når du har klikket på det aktiveringslink, som du modtager pr. e-mail.

Her finder du en grundig gennemgang af de funktioner og muligheder, som Saga giver dig. 

Hvad koster CoolPays kortindløsning til butik?

Da vi hverken benytter os af månedlige gebyrer eller oprettelsesomkostninger, kan du hurtigt og billigt komme i gang med at bruge CoolPay på din kortterminal i din butik. Du skal dog være opmærksom på, at der eksisterer transaktionsgebyrer – og de er som følger herunder.

 

Kort udstedt i Danmark

VISAMasterCard
Debetkort 0,70%0,70%
Kreditkort 0,90%0,90%
Kommercielle kort 0,90%0,90%

Kort udstedt i Europa

VISAMasterCard
Debetkort 0,70%0,70%
Kreditkort 0,90%0,90%
Kommercielle Kort 0,90%0,90%

Kort udstedt uden for Europa

VISAMasterCard
Debetkort 2,30%2,30%
Kreditkort 2,30%2,30%
Kommercielle kort 3,30%3,30%

 

Kom i gang med det samme!

 

Ansøg lige nu

Opret bruger