Dandomain webshop og hosting udbyder

Automatiske hævninger i Dandomain

Få automatik på dine Dandomain betalinger

Det er sjældent vi kommer på de smarte integrationer. Det gør vores partnere og kunder tværtimod.
En af disse smarte løsning har Dando Design udviklet. Derfor skal du også tilkøbe dette modul til din Dandomain webshop hos Dando Design.

Læs mere og køb her

Hvad gør den?

Med dette plugin er det muligt, at dine transaktioner automatisk hæves/captures når ordren bliver afsendt. På den måde skal du ikke tænkte på, at capture betalingerne ej heller benytte endnu flere systemer.

Hvem er Dando Design

Dandodesign er ejet og drevet af Jesper Christensen, som har mangeårig erfaring med udvikling og programmering til Dandomain Webshop.

Inden Jesper kastede sig ud som selvstændig, var han ansat ved LavprisVVS gennem 6 år. LavprisVVS blev opbygget på en Dandomain Webshop platform, og heraf startede ideen til Dandodesign, da mange shops kunne drage stor nytte af de moduler, der var fremstillet i LavprisVVS.dk regi. Derfor startede Jesper et firma under LavprisVVS, Dandodesign.

Dandodesign blev hurtigt en succes – især som følge af en stor forståelse for kundernes behov, da det daglige arbejde med LavprisVVS webshop viste nødvendigheden af at overholde virksomhedens budgetter og få hevet ordre hjem – og dette krævede optimale og brugervenlige software løsninger.

Den 1. september 2014 blev LavprisVVS opkøbt af BilligVVS, hvorefter Jesper trak sig fra LavprisVVS for at hengive sig 100% til driften og udviklingen af Dandodesign.

 

Dando Design

Opret bruger