CoolPay – en sikker løsning

CoolPay yder maksimal sikkerhed

CoolPays platform baserer sig på en eksisterende ditto. Det betyder, at flere års erfaringer og sikkerhedssystemer allerede er indarbejdet – og derfor slipper du for børnesygdomme og andre ubehageligheder.

Vores platformleverandør har den højeste PCI-godkendelse, og selvom det måske umiddelbart lyder en by i Rusland, betyder det at:

  • Der sker en årlig udarbejdelse af en (ROC) compliance rapport. Denne rapport udarbejdes af en (QSA) en godkendt sikkerhedsrådgiver
  • Der er kvartalsvise scanninger af netværk udført af en (ASV) godkendt leverandør af scanninger
  • Der er regler og retningslinjer for eks. bearbejdelse, processering og opbevaring af data

CoolPays forbilledlige redundans og setup

CoolPay er derfor en del af en solid og sikker betalingsplatform, ligesom denne også har et velfunderet teknisk setup. Hosting bliver driftet og vedligeholdt internt og ligeså går det for sig med den tekniske arkitektur.

Redundans og fejlskifte er såkaldt ”made-by-design” som betyder, at det er indtænkt i systemernes arkitektur. Det giver en sikker løsning for vores kunder, forbrugerne, leverandørerne og os. Vores platformleverandør kan derfor også håndtere alarmer og andre hændelser omgående.

For yderligere og mere detaljeret information, kan du kaste et blik på vores platformleverandørs (AOC) compliance dokumentation lige her.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig blot ved at klikke her.

Opret bruger