CoolPay forbinder dig også med ViaBill

Kom i gang nu

Hvad er ViaBill?

ViaBill er et dansk selskab, der blev oprettet i 2009. Ejerkredsen består af en række investeringsselskaber og folk inden for dansk e-handel. Med ViaBill giver du dine kunder den der ekstra mulighed for at købe dine varer, hvilket både øjeblikketligt og på lang sigt har postive konsekvenser for din webshop.

Få ViaBill på din webshop

Du står stærkest i konkurrencen, når du tilbyder dine kunder de rette betalingsmetoder. Det skal være let. Det skal være belejligt. Og det skal passe til den enkelte købssituation. Her kommer du ikke udenom ViaBill. ViaBill er en af forbrugerens favoritter og af den årsag næsten en nødvendighed på din webshop.

Sådan øger du konverteringen med ViaBill

Hvor MobilePay er let og hurtigt, er ViaBill en smart måde at øge din webshops konverteringsrate på. Dine kunder får nemlig flere penge mellem hænderne, og det øger helt naturligt dine kunders muligeheder for at købe flere varer. Husk i øvrigt, at du ikke selv giver dine kunder kredit. Den del tager ViaBill sig af.

Hvis du klikker her kan du læse meget mere om de muligheder og den lette opsætning, som ViaBill tilbyder.

Hvad koster ViaBill?

Når du benytter ViaBill igennem CoolPay får du ViaBill gratis. Det betyder, at du hverken skal betale oprettelses- eller indløsningsgebyr. På den måde kan du komme i gang med at tilbyde dine kunder at betale på en fleksibel vis – og i øvrigt skaffe dig selv flere loyale og trofaste kunder.

Mange af Danmarks toneangivende webshops benytter ViaBill med stor succes.

Har du overvejet Viabill Pricetag?

Med ViaBill Pricetag får du en superlækker løsning, som du kan inkludere på dine produktsider. Her giver du dine kunder muligheden for at undersøge, hvad det skal koste dem hver måned at købe med ViaBill. Det er endnu et værktøj, som er med til at øge konverteringen og den samlede mængde af de produkter, som dine kunder køber.

Kom i gang med det samme

Ansøg lige nu

Opret bruger